Πολιτική Απορρήτου

Πολιτική Απορρήτου

Κατά την επίσκεψή σας στον ιστοχώρο της www.argyrakis-handmade.gr και προκειμένου να παραγγείλετε προϊόντα, αλλά και για να είναι δυνατή η επικοινωνία μαζί σας θα σας ζητηθούν προσωπικά στοιχεία. Τα προσωπικά δεδομένα που δηλώνετε στις σελίδες του ιστοχώρου αυτού, προορίζονται αποκλειστικά και μόνο για την διασφάλιση της λειτουργίας των υπηρεσιών και δεν επιτρέπεται να χρησιμοποιηθούν από οποιονδήποτε τρίτο, χωρίς να τηρηθούν οι διατάξεις του Ν. 2472/97, όπως αυτός ισχύει κάθε φορά.

 

Προστασία Προσωπικών Δεδομένων
Κατά την επίσκεψή σας στον www.argyrakis-handmade.gr και προκειμένου να παραγγείλετε προϊόντα, αλλά και για να είναι δυνατή η επικοινωνία μαζί σας θα σας ζητηθούν προσωπικά στοιχεία. Τα προσωπικά δεδομένα που δηλώνετε στις σελίδες του ιστοχώρου αυτού από εσάς, όπως το ονοματεπώνυμο σας, το e-mail σας, το τηλέφωνο επικοινωνίας, η διεύθυνση αποστολής και η διεύθυνση IP, προορίζονται αποκλειστικά και μόνο για την διασφάλιση της λειτουργίας των υπηρεσιών μας και δεν επιτρέπεται να χρησιμοποιηθούν από οποιονδήποτε τρίτο, χωρίς να τηρηθούν οι διατάξεις του Ν. 2472/97, όπως αυτός ισχύει κάθε φορά. Κατά την εγγραφή σας για την δημιουργία λογαριασμού και παραγγελίας σας, μας καταχωρείτε το ονοματεπώνυμο σας, τη διεύθυνση αποστολής, το τηλέφωνο, και το mail σας για την εγγραφή σας στο ενημερωτικό μας newsletter τα δηλώνετε εσείς οικειοθελώς για την εξυπηρέτηση σας από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα. Η πληροφορίες που αποθηκεύονται είναι απολύτως απαραίτητες για τις συναλλαγές με το ηλεκτρονικό μας κατάστημα www.argyrakis-handmade.gr. Επίσης δεσμευόμαστε να προστατεύσουμε τα προσωπικά σας δεδομένα, δεν θα αποκαλύψουμε τις προσωπικές σας πληροφορίες σε τρίτα μέρη χωρίς τη συγκατάθεσή σας δεν θα τα δημοσιοποιήσουμε, πωλήσουμε, εκμισθώσουμε, ανταλλάξουμε ή με οποιοδήποτε τρόπο προβούμε σε οποιαδήποτε αθέμιτη χρήση τους. Έχετε δικαίωμα στην πρόσβαση και στην αντίρρηση για αλλαγές ή και να ζητήσετε την διόρθωση ή διαγραφή των προσωπικών σας δεδομένων στο g@argyrakis-handmade.gr σύμφωνα με το νόμο 2472/1997 άρθρο 13.
Χρήση της ιστοσελίδας μας www.argyrakis-handmade.gr και εκτέλεση παραγγελίας από τον χρήστη έχουν το δικαίωμα μόνο όσοι έχουν συμπληρώσει το 18ο έτος της ηλικίας τους και εφόσον είναι ικανοί τηρώντας τις διατάξεις του Ελληνικού Αστικού Κώδικα.


Εγγραφή στα ενημερωτικά Newsletter
Με την εγγραφή σας στην λίστα των ενημερωτικών e-mail μας ή κατά την εγγραφή και άνοιγμα λογαριασμού με την ιστοσελίδα μας, ερώτηση για βοήθεια προς το site μας ή εκτέλεση παραγγελίας από εσάς, αυτομάτος μπαίνει η διεύθυνση του ηλεκτρονικού σας ταχυδρομείου (e-mail) στην λίστα των ενημερωτικών μας email, για την προώθηση των υπηρεσιών μας και την ενημέρωση σας. 
Τα στοιχεία σας είναι σε απόλυτη εμπιστευτικότητα και δεν τα παρέχουμε σε τρίτους. Διατηρείτε το δικαίωμα πρόσβασης στα προσωπικά σας δεδομένα που τηρούμε και μπορείτε ανά πάσα στιγμή σε περίπτωση που επιθυμείτε να μην λαμβάνετε πλέον ενημερωτικά newsletter και επιθυμείτε να διαγραφείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο g@argyrakis-handmade.gr ή να διαγραφείτε όποτε το θελήσετε μέσω του ειδικού συνδέσμου unsubscribe στο newsletter που υπάρχει στις ενημερωτικά μας e-mail.