Τρόποι Πληρωμής - Αποστολής - Παράδοσης

Τρόποι Αποστολής – Παράδοσης

 

Δωρεάν Παράδοση για αγορές άνω των 499€ για όλη την Ελλάδα.

Για αγορές κάτω από 499€ ισχύουν οι εξής περιπτώσεις: Για παραγγελίες με μεγάλο όγκο και βάρος το κόστος της αποστολής διαμορφώνεται στα 80€ για Αττική και για προορισμούς εκτός Άττικης η πληρωμή της αποστολής γίνεται κατά την παραλαβή απο την μεταφορική εταιρεία, ενώ για τις παραγγελίες με μικρό όγκο και βάρος το κόστος με Courier είναι στα 9€.

Στην επαρχία δεν εξυπηρετούμε με αντικαταβολή.

Οι παραδόσεις γίνονται με δύο τρόπους ανάλογα τον όγκο και το βάρος, είτε με υπηρεσία Courier, είτε με Μεταφορική εταιρεία.

 

Αποστολή με Courier: Οι αποστολές από την Εταιρία μας Argyrakis-Handmade εκτελούνται μέσω της εταιρείας Courier Γενική Ταχυδρομική. Οι παραγγελίες που εκτελούνται με Courier είναι μόνο για μικρά αντικείμενα (μικρός όγκος και βάρος) και το κόστος της υπηρεσίας είναι 9€.

 

Μεταφορική Εταιρεία: Οι αποστολές προϊόντων με μεγάλο βάρος ή όγκο αποστέλλονται με μεταφορική εταιρεία δικής μας επιλογής σε όλη την Ελλάδα και το κόστος διαμορφώνεται κατά την συμπλήρωση των στοιχείων αποστολής στην ολοκλήρωση της παραγγελίας. Εάν θέλετε αποστέλλουμε παραγγελίες και με δική σας μεταφορική εταιρεία κατόπιν συνεννόησης. Η παραδόσεις  στα μεγάλα αντικείμενα παραδίδονται στο ισόγειο της διεύθυνσης αποστολής και όχι σε κάποιο όροφο.

 

Παραλαβή από το κατάστημα: Μπορείτε να παραλάβετε την παραγγελία σας  χωρίς επιβάρυνση μεταφορικών από το κατάστημα μας.

 

Αναλυτικά το Κόστος Αποστολής

 • Αντικαταβολή Αθήνα έως 5 κιλά γίνεταιμε courier στα 9€.
 • Αντικαταβολή Αθήνα για πάνω από 5 κιλά και κάτω από 499€ ευρώ αγορά, κόστος είναι στα 80€ και η παράδοση γίνεται στο ισόγειο.
 • Αντικαταβολή για εκτός Αττικής και πάνω από 5 κιλά και κάτω από 499€ αγορά, το κόστος πληρώνεται κατά την παραλαβή και η παράδοση γίνεται στο ισόγειο.
 • Για αγορές πάνω από 499€ το κόστος αποστολής είναι δωρεάν.
 • Ο χρόνος παράδοσης των παραγγελιών είναι ανάλογα με την διαθεσιμότητα του προϊόντος.

 

Τρόποι Πληρωμής

 

Μπορείτε να πληρώσετε την παραγγελία σας με τους εξής τρόπους:

 • Αντικαταβολή Μετρητοίς: Με αντικαταβολή αποστέλλονται τα προϊόντα με courier ή με μεταφορική εταιρεία και εσείς πληρώνετε το αντίτιμο κατά την παραλαβή.
 • Κατάθεση σε Τραπεζικό Λογαριασμό

Μπορείτε να εξοφλήσετε την παραγγελία σας μέσω τραπεζικού λογαριασμού. Για την καλύτερη εξυπηρέτηση σας, παρακαλούμε να δίνετε στην τράπεζα ως αιτιολογία τον Αριθμό Παραγγελίας που θα εμφανιστεί αφού ολοκληρώσετε την παραγγελία σας. Στην συνέχεια παρακαλούμε αποστείλατε το αποδεικτικό κατάθεσης με fax στο 210 2753903 ή μέσω e-mail στο g@argyrakis-handmade.gr

Οι τραπεζικοί λογαριασμοί στους οποίους μπορείτε να καταθέσετε τα χρήματα είναι:

 1. ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΤΡΑΠΕΖΑ Αριθμός Λογαριασμού: 5053-079692-405 IBAN: GR GR 9101720350005035079692405
 2. EUROBANK Αριθμός Λογαριασμού: 0026 0205 72 0201361167 IBAN:   GR 870260205000072020201361167
 • Πιστωτική Κάρτα

Κάντε την παραγγελία σας και πληρώστε με την πιστωτική σας κάρτα. Μέσω της ασφαλούς σύνδεσης του καταστήματός μας με την πύλη πληρωμών της ALPHA BANKΔιασφαλίζεται η ιδιωτικότητα της συναλλαγής σας καθώς και των δεδομένων της. Το Argyarkis-Handmade δεν συλλέγει και δεν έχει πρόσβαση στα στοιχεία της πιστωτικής σας κάρτας, τα οποία διαχειρίζεται η τράπεζα σε ασφαλές περιβάλλον SSL 128-bit.

 • Πληρωμή με Paypal

Η εταιρία PayPal παρέχει υπηρεσίες πληρωμών μέσω τρίτων, ανήκει στην eBay, διέπεται και ελέγχεται από την Αρχή Χρηματοοικονομικών Υπηρεσιών της Μεγάλης Βρετανίας - FSA (όπως άλλωστε και όλες οι Βρετανικές τράπεζες και οι χρηματοοικονομικοί οργανισμοί της Μεγάλης Βρετάνιας) και διευκολύνει με ασφάλεια την διεκπεραίωση μια συναλλαγής γνωστοποιώντας στα αντισυμβαλλόμενα μέρη μόνο τα απαραίτητα στοιχεία για την ολοκλήρωση της "πληρωμής". Το να αποκτήσετε λογαριασμό στο PayPal είναι δωρεάν, όπως και η μεταφορά των χρημάτων από τον λογαριασμό σας του PayPal προς τον τραπεζικό σας λογαριασμό. Επίσης μπορείτε να στέλνετε και να λαμβάνετε χρήματα σε/από οποιονδήποτε δωρεάν αλλά και να αγοράζετε από καταστήματα συμβαλλόμενα με την PayPal με ασφάλεια. Αν δεν έχετε λογαριασμό στην PayPal, μπορείτε να ανοίξετε δωρεάν πηγαίνοντας στην κεντρική σελίδα www.paypal.com.

 

Για οποιαδήποτε άλλη διευκρίνιση παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας στην διεύθυνση g@argyrakis-handmade.gr ή καλέστε μας στο 210 2753903